Za hitro pomoč in nakup pokličite 041 379 329

Hairshow nasvet strokovnjaka

 • Kako negujemo lase v toplih spomladanskih in poletnih dneh?

  Kako negujemo lase v toplih spomladanskih in poletnih dneh? Bliža se vse več toplih dni in sončnih žarkov, zato moramo za svoje lase poskrbeti s hidratantnimi izdelki z UV zaščito pred vplivi sonca. Frizerji težko delajo čudeže, če svojih las ne negujemo skozi celo leto tudi sami, nam je povedal mednarodni frizerski stilist Dennis Hairshow.  Umivanje las je temelj njihove osnovne nege, vendar jih ni zato .. preberi vse.
 • Prava pričeska za vašo obliko obraza

  Kakšna je prava pričeska za vašo obliko obraza? Zakaj je prava pričeska tako pomembna? Zelo enostavno - če ustvarimo napačno pričesko za določeno obliko obraza, je rezultat lahko katastrofa! Kljub zelo dobrem striženju je slabo izbrana pričeska na obrazu vedno lahko katastrofa. Pri pričeskah gre v glavnem za obliko in geometrijo. Najpomembneje je, da na posamezni obliki obraza s pričesko ustvarimo popoln .. preberi vse.
 • Kakšen tip las in lasišča imate?

  Zelo pomembno je, da najprej poznamo svoj individualni tip las, ne samo za izbiro najboljše pričeske, ampak tudi da bi svoje lase znali pravilno negovati. Lase razlikujemo glede na: 1. Mastnost las: Kako mastni so vaši lasje je odvisno od tega, kako mastna je vaša koža. Na mastni koži rastejo mastni lasje, na suhi koži pa suhi lasje. Normalna koža je zmerno mastna, se ne lušči, nima širokih por in ogrcev. .. preberi vse.
 • Alergeni v kozmetiki: dišave eteričnih olj

  Da bi zmanjšali pojav kožnih alergij, se moramo izogibati znanim alergenom v kozmetiki, sintetičnim barvilom v negovalni kozmetiki in upoštevati rok uporabe na izdelkih. Zagotovo se vam je že zgodilo, da ste se prej odločili za nakup izdelka, ki predvsem - "lepo diši"? Dejstvo je, da nas bolj privlačijo izdelki, ki lepo dišijo. Drugo dejstvo je, da so dišave eteričnih olj  eden izmed najpogostejših aler.. preberi vse.
 • Znebite se prhljaja: kakšna je učinkovita terapija?

  Lasje so okras, ki poudarijo obraz, so simbol mladosti, zdravja in moči. Prhljaj na laseh ni samo estetska napaka, lahko povzroči veliko težav, stisk in vpliva na kakovost življenja, saj je tudi idealno gojišče za bakterije in glivice. S praskanjem lahko namreč povzročimo ranice, v katere se naselijo bakterije in glivice in povzročijo vnetje. Pri prhljaju gre za luščenje, ki se pojavlja po vsem lasišču a.. preberi vse.

5 artiklov

na stran
 
Izdelava spletne trgovine Degriz

© 2011 DennisHairshow. Vse pravice pridržane.