Za hitro pomoč in nakup pokličite 041 379 329

novo

P FACTOR SYSTEM - proti izpadanju las za moške

INTENZIVNI TRETMAN ACTYVA PF COMPLEX UOMO
-24%
Cena: 101,00 €
Akcija: 77,00 €

Intenzivni tretman ACTYVA PF COMPLEX UOMO je celovit program, ki učinkovito ustavi izpadanje las pri moških in spodbudi ponovno rast močnejših in bolj gostih.

V samo 7 tednih do 40.000 novih las.

Priporočajo priznani italijanski dermatologi

PFACTOR losjon za moške Intensive

Tehnologija PF COMPLEX HP, ki združuje značilnosti številnih aktivnih principov naravnega izvora, med drugimi:

IZVLEČEK SAW PALMETTO Izjemno bogat s fitosteroli, pomaga preprečiti izpad las.

OLJE KONOPLJINIH SEMEN Izjemno bogato z omega 3 in omega 6, pomaga preprečiti izpad las.

PROCIANIDIN IZ SEMEN RDEČEGA GROZDJA Močan antioksidant, zaščiti lasne folikle pred škodljivim učinkom prostih radikalov.

MINERALI IN VITAMINI Poskrbijo za vnos ustreznih hranil in lasem podelijo polnost.

Test učinkovitosti in dermatološke tolerance je bil izveden na Univerzi Pavia.

Podrobnosti

Intenzivni tretman ACTYVA PF COMPLEX UOMO za močno in prekomerno izpadanje las je celostni program oz. terapija posebej ustvarjena proti izpadanju in redčenju las pri moških, ki jih povzroča stres, utrujenost, agresivni vplivi okolja, hormonska neuravnoteženost in neuravnvešenost presnove.

Celovit program ACTYVA PF COMPLEX UOMO učinkovito ustavi izpadanje las in spodbudi ponovno rast močnejših in bolj gostih.

Izdelke so preizkusili na Dermatološki kliniki Bolonjske univerze.

Raziskave je pokazala odlične rezultate, pri čemer izdelki ne povzročajo nikakršnih stranskih učinkov kot so srbenje, rdečica, razdraženost kože.

 

Intenzivni tristopenjski proces zdravljenja proti izpadanju in redčenju las za moške ACTYVA PF COMPLEX UOMO zajema:

1. stopnja: Umivanje - Actyva P Factor Shampoo temeljito očisti kožo in lasišče, deluje na kožo z spodbujevalnim in antioksidacijskim učinkom, lasem daje lesk in volumen ter lasišče prijetno osveži.

Zasnovan je uravnoteženi mešanici naravnih anionskih in anfoteričnih površinsko aktivnih snoveh, kot so fitosteroli, procianidine, glikoproteini in mentol;

2. stopnja: Čiščenje lasišča - P Factor Scalp kožo pripravi na nanos lotiona, pri čemer jo razstrupi, zmehča, okrepi in obnovi.

Lase učvrsti in jih ne obteži.

Po uporabi imajo volumen in so svilnati in sijoči.

Da prijeten občutek čistoče in svežine.

Vsebuje olje sladkega mandeljna, ognjič, timijan, aloe vero, izvleček kamilice, vitamine E, B5, A, PP, B6, H, mentol in aktivne učinkovine za sijaj in mehčanje las;

3. stopnja: Nanos ampule na lasišče - ampule P Factor Lotion Uomo je zadnja izmed faz celostnega programa oz. terapije proti izpadanju in redčenju las za moške, ki jih povzroča stres, utrujenost, agresivni vplivi okolja, hormonska neuravnoteženost in neuravnoteženost presnove.

Dopolnjujoče deluje na šestih področjih, ki učinkovito preprečujejo izpadanje las, plešavost in stimulirajo ponovno rast novih močnejših in gostih las.

Losjon je zasnovan na kompleksu nesteroidnih inhibitorjev, ki zavirajo nastanek DHT, vendar nimajo nikakršnih stranskih učinkov.

Te učinkovine so: maščobne kisline rastlinskega izvora, rastlinski izvlečki, minerali in vitamini. Omega 3 in Omega 6 ter linolenska kislina, ki so izvlečki olja semen konoplje, zavirajo encim 5α-reduktoza tipa I in II.

Rastlinski izvleček teofilin, ki se nahaja v listih posebne vrste čaja, podaljšuje fazo rasti las in spodbuja njihovo rast.

Druge aktivne učinkovine preprečujejo nastanek prostih radikalov, uravnovesijo izločanje loja in učvrstijo lasna vlakna.

 

Uporaba izdelka:

• P Factor Shampoo in P Factor Scalp – nanos vsak drugi dan,

• ampule P Factor Lotion (ženska ali moški) – nanos vsak dan.

Trajanje: 7 tednov, po potrebi ponovimo

P FACTOR SYSTEM

Preprečiti in zdraviti izpad las je mogoče

Sprememba življenjskih navad, stres, utrujenost, okoljski dejavniki ter hormonska in prebavna neuravnovešenost so v zadnjih letih privedli do porasta števila oseb, ki se pritožujejo nad težavo izpadanja las. Vzroki za izpadanje las so številni in se kažejo na različne načine glede na starost, spol in patologijo, ki je vzrok izpada. Povečan izpad, ki se pogosto kaže v bolj ali manj razširjenjem redčenju, je glavni simptom številnih patologij las. Med temi sta najpogostejši plešavost (Alopecia Androgenetica) in povečan izpad (Telogen Effluvium).

Plešavost je najpogostejša patologija las in prizadene približno 80% moških in 50% žensk. Označuje jo progresivno manjšanje lasnih foliklov kot posledica delovanja spolnih hormonov na občutljive posameznike. Ta občutljivost je odvisna predvsem od restrikcijskega encima 5α, ki testosteron spremeni v njegov najmočnejši derivat: dihidrotestosteron (DHT). Ko so nivoji DHT visoki, folikli proizvajajo vse bolj svetle in tanke dlake do spremembe le-teh v nevidni puh. Posegi za preprečitev tega so osnovani na inhibiciji redukcijskega encima 5α.

Telogen Effluvium predstavlja znaten izpad las v fazi počitka (faza Telogen). Ta patologija prizadene predvsem ženske in možnih razlogov zanjo je veliko: akutni ali kronični stres; bolezni, kirurški posegi in določene farmakološke terapije; hormonsko neravnovesje in nosečnost; shujševalne diete, neuravnovešeno prehranjevanje in anomalije lobanjske kože, kot so seboreja ali prhljaj. Zdravi se z aktivnimi principi, ki stimulirajo ponovno rast las, skupaj z odpravo vzrokov, ki so do težave privedli.

Odgovor Actyva-e za kozmetično nego teh anomalij je sistem ACTYVA P FACTOR: prvi sistem v treh fazah za čiščenje, regeneracijo in pomoč pri preprečevanju izpada, ki zavra negativne učinke prostih radikalov in ohrani zdrave lase.

 

© 2011-2017 DennisHairshow. Vse pravice pridržane.

Izdelava spletne trgovine Degriz