Za hitro pomoč in nakup pokličite 041 379 329

novo

P FACTOR SYSTEM - proti izpadanju las za ženske

NTENZIVNI TRETMAN ACTYVA PF COMPLEX DONNA
-24%
Cena: 101,00 €
Akcija: 77,00 €

Celovit program ACTYVA PF COMPLEX DONNA učinkovito ustavi izpadanje las in spodbudi ponovno rast močnejših in bolj gostih.

V samo 7 tednih do 40.000 novih las.

Priporočajo priznani italijanski dermatologi

PFACTOR losjon za ženske Intensive

Tehnologija PF COMPLEX CS, obogatena z:

STAMINALNIMI CELICAMI GROZDNIH JAGOD

Ponujajo maksimalno zaščito lasem zaradi svojih antioksidacijskih in antiage značilnosti.

Test učinkovitosti in dermatološke tolerance je bil izveden na Univerzi Pavia.

Podrobnosti

Intenzivni tretman ACTYVA PF COMPLEX DONNA za močno in prekomerno izpadanje las je celostni program oz. terapija posebej ustvarjena proti izpadanju in redčenju las pri ženskah, ki jih povzroča stres, utrujenost, agresivni vplivi okolja, hormonska neuravnoteženost in neuravnoteženost presnove.

Celovit program ACTYVA PF COMPLEX učinkovito ustavi izpadanje las in spodbudi ponovno rast močnejših in bolj gostih.

Izdelke so preizkusili na Dermatološki kliniki Bolonjske univerze.

Raziskave je pokazala odlične rezultate, pri čemer izdelki ne povzročajo nikakršnih stranskih učinkov kot so srbenje, rdečica, razdraženost kože.

 

Intenzivni tristopenjski proces zdravljenja proti izpadanju in redčenju las za ženske ACTYVA PF COMPLEX DONNA zajema:

1. stopnja: Umivanje - Actyva P Factor Shampoo temeljito očisti kožo in lasišče, deluje na kožo z spodbujevalnim in antioksidacijskim učinkom, lasem daje lesk in volumen ter lasišče prijetno osveži.

Zasnovan je uravnoteženi mešanici naravnih anionskih in anfoteričnih površinsko aktivnih snoveh, kot so fitosteroli, procianidine, glikoproteini in mentol;

2. stopnja: Čiščenje lasišča - P Factor Scalp kožo pripravi na nanos lotiona, pri čemer jo razstrupi, zmehča, okrepi in obnovi.

Lase učvrsti in jih ne obteži.

Da prijeten občutek čistoče in svežine.

Vsebuje olje sladkega mandeljna, ognjič, timijan, aloe vero, izvleček kamilice, vitamine E, B5, A, PP, B6, H, mentol in aktivne učinkovine za sijaj in mehčanje las.

3. stopnja: Nanos ampule na lasišče - ampule P Factor Lotion za ženske je zadnja izmed faz celostnega programa oz. terapije proti izpadanju in redčenju las.

Je ustvarjena posebej proti izpadanju las pri ženskah.

Zajema zdravilne lastnosti PF kompleksa in obogatenega vitaminskega kompleksa Vitabio-K, ki spodbuja ponovno rast epitelnih lasnih celic.

Folikle v mirovanju spodbudi k fazi rasti las.

Lasje se po uporabi lepo razčešejo in imajo lep videz.

Vitabio-K zdravi izpadanje las, še posebej telogen effluvium.

Vitaminski kompleks vsebuje: vitamine skupine B, ki spodbujajo proces nastanek novih celic las, vitamin PP, ki aktivira periferno cirkulacijo in metabolizem lasu, provitamin B5, ki preprečuje prehitro staranje las in podaljšuje anageno fazo, vitamin H, ki spodbuja metabolizem maščob, omogoča boljše hranjenje celic in uravnava izločanje loja.

Aktivne silikonske vodotopne snovi skrbijo za lep videz las in njihovo enostavno česanje.

 

Uporaba tretmana:

• P Factor Shampoo in P Factor Scalp – nanos vsak drugi dan,

• ampule P Factor Lotion (ženska ali moški) – nanos vsak dan.

Trajanje: 7 tednov, po potrebi ponovimo

P FACTOR SYSTEM

Preprečiti in zdraviti izpad las je mogoče

Sprememba življenjskih navad, stres, utrujenost, okoljski dejavniki ter hormonska in prebavna neuravnovešenost so v zadnjih letih privedli do porasta števila oseb, ki se pritožujejo nad težavo izpadanja las. Vzroki za izpadanje las so številni in se kažejo na različne načine glede na starost, spol in patologijo, ki je vzrok izpada. Povečan izpad, ki se pogosto kaže v bolj ali manj razširjenjem redčenju, je glavni simptom številnih patologij las. Med temi sta najpogostejši plešavost (Alopecia Androgenetica) in povečan izpad (Telogen Effluvium).

Plešavost je najpogostejša patologija las in prizadene približno 80% moških in 50% žensk. Označuje jo progresivno manjšanje lasnih foliklov kot posledica delovanja spolnih hormonov na občutljive posameznike. Ta občutljivost je odvisna predvsem od restrikcijskega encima 5α, ki testosteron spremeni v njegov najmočnejši derivat: dihidrotestosteron (DHT). Ko so nivoji DHT visoki, folikli proizvajajo vse bolj svetle in tanke dlake do spremembe le-teh v nevidni puh. Posegi za preprečitev tega so osnovani na inhibiciji redukcijskega encima 5α.

Telogen Effluvium predstavlja znaten izpad las v fazi počitka (faza Telogen). Ta patologija prizadene predvsem ženske in možnih razlogov zanjo je veliko: akutni ali kronični stres; bolezni, kirurški posegi in določene farmakološke terapije; hormonsko neravnovesje in nosečnost; shujševalne diete, neuravnovešeno prehranjevanje in anomalije lobanjske kože, kot so seboreja ali prhljaj. Zdravi se z aktivnimi principi, ki stimulirajo ponovno rast las, skupaj z odpravo vzrokov, ki so do težave privedli.

Odgovor Actyva-e za kozmetično nego teh anomalij je sistem ACTYVA P FACTOR: prvi sistem v treh fazah za čiščenje, regeneracijo in pomoč pri preprečevanju izpada, ki zavra negativne učinke prostih radikalov in ohrani zdrave lase.

 

© 2011-2017 DennisHairshow. Vse pravice pridržane.

Izdelava spletne trgovine Degriz