ZA POMOČ PRI SVETOVANJU pokličite 041 379 329 - DENIS

O nas

Dennis Hairshow: Njegova zgodba 

         Svoje izkušnje je pridobil skozi izobraževanja pri številnih svetovno znanih kemikih za barvanje las, pri izumiteljih bio naravnih izdelkov za nego las in lasišča, pri izumitelju svetovnega in edinega pravega striženja las vede "Prizma".

         Največji vpliv na njegov razvoj in usvojitev znanstvenega geometričnega striženja las je imel italijanski izumitelj vede "Prizma", doktor matematike in znanosti, g. dr. Adriano Verdi in italijanski kozmetični hiši Kemon ter Tecna Haircare (Bio Natural Therapy - Tecna je prvo podjetje v Italiji, ki je uvedlo ti. ekološki koncept frizerskega salona, Bio Natural Salon).
        

Svoj frizerski salon v Kopru, na Ankaranski cesti 7, je preoblikoval v prvi ekskluzivni profesionalni Bio Organski terapevtski frizerski salon - v popoln wellness center za lase!

Zakaj je Dennis Hairshow edinstven na svojem področju?

         Vsak odličen frizerski stilist mora dobro poznati psihologijo osebnosti posameznika, da lahko svojim strankam pravilno svetuje - Dennis Hairshow je eden takšnih.

         V njegov salon v Kopru zato prihajajo zahtevne stranke iz Slovenije, Italije, Hrvaške, Srbije in zahodne Evrope, ki želijo kvalitetno storitev in so pogosto iz sveta mode in javnega življenja.

         Zaradi njegove 20 letne edinstvene kombinacije raziskovanja, testiranja, neprestanega sledenja razvoju izdelkov in dolgoletnih izkušenj, se ljudje vedno znova obračajo nanj za objektivno, uravnoteženo in izdelano informacijo o tem, kaj res deluje in kaj ne na laseh in lasišču.
        

V svojem salonu in spletni trgovini nudi edinstvene ekskluzivne rešitve za reševanje vseh vrst problemov oz. težav z najnovejšo tehnologijo s perfektnimi rezultati
        

          - edinstveno dovršeno striženje las,
        
 

           - 3-kratno bio-organsko naravno terapevtsko kislo barvanje las (acid therapy), s trojno zaščito naravnih sestavin (olje čajevca, aloe vera, karitejevo maslo in sojino olje) z barvami Natural Choice Color proizvajalca Tecna, ki vsebujejo čiste naravne pigmente brez amonijaka in so na osnovi vode,
        

             - bio-organsko razstrupljanje - prezračevanje lasišča na osnovi olja čajevca,
        

             - 12 bio-organskih naravnih terapij za zdravljenje vseh vrst poškodovanih las in lasišča s takojšnjimi in dolgoročnimi učinki,
        
 

            - bio-organski rekonstrukcijski in terapevtski preparat brez amoniaka z dodanim Koencimom Q10 za trajno kodranje naravnih in barvanih las,
        

            - oblikovanje vseh vrst pričeskt,