ZA POMOČ PRI SVETOVANJU pokličite 041 379 329 - DENIS

O spletnem butiku

Ali veste, kakšen je izvor sestavin kozmetike, ki jo uporabljate vsakodnevno?

         Za vaše zdravje je zelo pomembno, kaj vsebuje kozmetika, ki jo uporabljate vsakodnevno.

         Večina izdelkov za vsakodnevno nego, ki jih kupite v trgovinah, vsebuje agresivne in nevarne sestavine, katerih posledice so vidne šele dolgoročno!

         Za naš butik smo skrbno izbrali širok nabor vodilnih svetovnih naravnih izdelkov priznanih proizvajalcev naravne kozmetike za nego las in telesa, dekorativne kozmetike ter visoko kvalitetne pripomočke za nego las, lasišča in telesa.        

         Vrhunski frizerski stilist in bioorganski lasni terapevt Dennis Hairshow je ustanovitelj in inovativna sila, ki stoji za prvovrstnim izborom izdelkov za zdravljenje in nego las in lasišča.

         Zagotavlja izbor vrhunskih in najkvalitetnejših visoko profesionalnih izdelkov v Evropi, ki so na voljo za prodajo in uporabo ekskluzivno tudi v našem salonu v Kopru.

         Da bi zase izbrali najbolj primerne in učinkovite rešitve, priporočamo, da pred izbiro izdelkov pridobite prilagojeno diagnozo na osnovi težav, ki so specifične za vaše lase in/ali lasišče.

         Na tej podlagi vam bomo lahko svetovali izdelke, ki so najbolj primerni za reševanje težav vašega lasišča in las.        

         Pokličite nas na telefon 041 379 329 ali pišite na hairshow.dennis@gmail.com - z veseljem vam bomo brezplačno svetovali!

 

Naša zaveza do Vas

         Naša naloga je, da odlično poskrbimo za vaše lase in lasišče z naravnimi izdelki, vam pomagamo odpraviti težave, pa naj bodo še tako trdovratne!

         Vsaki posameznici in posamezniku se posebej posvetimo in izdelamo popolnoma prilagojeno terapijo z vrhunskimi izdelki najboljših blagovnih znamk.

         S prvovrstnim izborom izdelkov za zdravljenje in nego las in lasišča uspešno zdravimo vse od  težav s prhljajem, z izpadanjem las, z mastnim lasiščem, s srbečim lasiščem, z občutljivim lasiščem, s suhimi in poškodovanimi lasmi.

         Naši izdelki zagotavljajo 100% delovanje glede na vaš tip las in lasišča in odpravijo vse vaše skrbi!

 

© 2011-2017 DennisHairshow. Vse pravice pridržane.

Izdelava spletne trgovine Degriz