ZA POMOČ PRI SVETOVANJU pokličite 041 379 329 - DENIS

SPA Q10 RENEWAL TREATMENT - intenzivni regenerator za poškodovane lase

SPA RENEWAL TREATMENT 150 ml
-23%
Cena: 35,00 €
Akcija: 27,00 €

SPA Q10 RENEWAL TREATMENT je intenziven LIFTING regenerator z visokim rekonstrukcijskim učinkom, na osnovi aminokislin keratina in proteinov, potenciran z KOENCIMOM Q10.

Ojačevalno in hranilno delovanje deluje iz notranjosti proti zunanjosti.

Vidno izboljša izgled suhih, svetljenih in barvanih las.

Nudi volumen, mehkobo in čudovit lesk

SPA RENEWAL TREATMENT s patentiranim Q10 je hranilni sestav z rekonstrukcijskim učinkom, z dodanimi Aminokislinami keratina, ojača sredinsko strukturo las, ter v vrhnjo plast vnese Lipide, Ogljikove hidrate, tako da so lasje dolgoročno voliminozni, mehki in lesketajoči.

Rekonstruktivni LIFTING izdelki SPA Enzymetherapy so namenjeni obnovi naravne sestave las, ki so bili kemično in termično obdelani.

SPA Enzymetherapy je prva profesionalna LIFTING terapija za obnovo poškodovanih las z uporabo nove encimske tehnologije - aminokislin, keratina, proteinov, ki jo potencira ekskluzivna sestavina - Koencim Q10.

SPA LIFTING OBNOVITVENO ZDRAVLJENJE Q10
je specifični intenzivni LIFTING regenerator za obnovo in ponovno kompaktnost zunanje in notranje strukture las, ki so jih poškodovali kemijski postopki.

Ob vsaki uporabi obnovi normalno vlaženje las in izbošljuje kakovost vlakna. Izdelek omogoča rekonstruktivno zdravljenje poškodovanih las.

Deluje na temelju esencialnih snovi, ki jih lasje potrebujejo, z okrepitvenih učinkom koencima Q10.

Končni učinek je visoka vlažnost po celotni dolžini las, ekstremna mehoba in sijaj.

Podrobnosti

SPA Q10 RENEWAL TREATMENT (LIFTINF ZDRAVLJENJE) je hranilni sestav z velikim rekonstrukcijskim učinkom, z dodanimi Aminokislinami keratina, ojača sredinsko strukturo las, ter v vrhnjo plast vnese Lipide, Ogljikove hidrate, tako da so lasje dolgoročno voliminozni, mehki in lesketajoči.

LIFTING Rekonstruktivni izdelki Tecna SPA ENZYMETHERAPY so namenjeni obnovi naravne sestave las, ki so bili kemično in termično obdelani.

Regenerirani lasje pridobijo vidno izboljšano češljivost in elastičnost, izognemo pa se tudi strukturnim spremembam zaradi čezmerne absorpcije vlage.

Uporaba izdelkov invertira poslabšanje las, ki jih povzroča uporaba tehničnih izdelkov ali pretirane uporabe mehanskih aparatov za produkcijo toplote.

LIFTING Terapija v celoti obnovi poškodovano strukturo s takojšnjim izboljšanjem stanja lasu z reintegracijo vseh temeljnih komponent, ki so prisotne v lasu.

Uporaba:

Nanesite na vlažne lase in nežno masiraj na dolžine in konice.

Čas delovanja 3/5 minut. Dobro izperi.

Ostali artikli

ORGANSKO MILO V PENI ZA OBRAZ IN TELO IZ INKOVSKIH OREŠČKOV - SACHA INCHI

ORGANSKO MILO V PENI ZA OBRAZ IN TELO IZ INKOVSKIH OREŠČKOV - SACHA INCHI

Cena: 30,00 €
Akcija: 24,00 €
ORGANSKO PROBIOTIČNO INTIMNO MILO IZ BELEGA ČAJEVECA ali CAJEPUT

ORGANSKO PROBIOTIČNO INTIMNO MILO IZ BELEGA ČAJEVECA ali CAJEPUT

Cena: 35,00 €
Akcija: 28,00 €
 ORGANSKI PROBIOTIČNI DEODORANT 24 UR - BELI ČAJEVEC

ORGANSKI PROBIOTIČNI DEODORANT 24 UR - BELI ČAJEVEC

Cena: 32,00 €
Akcija: 25,00 €